Feesten

Feestarrangementen

Waar is dat feestje? Nou gewoon hier bij familierestaurant de Kar. Feestjes met KARakter noemen wij dat. Of je nou 50 wordt, zoveel jaar getrouwd bent het maakt ons niet uit. Maar wij zorgen er wel voor dat jij de leukste avond van dat jaar gaat beleven.

Ons restaurant is uitermate geschikt voor elk type feest. Wil je het gezellig en intiem houden dan steken wij extra kaarsjes aan. Gaat het dak eraf? Dan kan de band of de DJ lekker losgaan voor alle gasten op de dansvloer. Thema? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

Geheel verzorgd

Ons feestarrangement is samengesteld voor ieder type feest, zo kunnen wij je ontvangen met een kop koffie of gewoon al met een heerlijk koud biertje of wijntje. Op alle tafels zetten wij wat lekkers neer en gedurende de avond komen wij een aantal keer langs met heerlijke hapjes.

Of je worst lust? Onze worst halen wij bij onze buren: Vlees van Plante of Dijk43 en onze kaas bij Voorstenaer Kaas, alles heerlijk lokaal. Maar wil je andere hapjes dan kunnen onze koks ook heerlijke andere hapjes voor je maken. Wat dacht je van garnalencocktailtjes, wraps met carpaccio of croquetas de jambon?

Perfecte afsluiting

Aan het einde van de avond verzorgen wij nog een heerlijke avondhap, zo gaan al je gasten met een voldaan gevoel naar huis. Puntzak friet, broodje hamburger, broodje bal of wil je wat anders? Niets is ons te gek.

En het allerleukste van onze feestjes met KARakter? Van te voren weet jij al dat er achteraf geen verassingen zijn, want de drankjes zijn inbegrepen.

Vanaf € 22,50 per persoon.

Graag plannen we samen met jou onder het genot van een kop koffie jouw feestavond.

Neem contact op met de kar!

Stel je vraag en wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

© 2024 Wegrestaurant De Kar | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Met Timm | Technische realisatie Sieronline B.V.