Buffetten

Buffetten

Dinerbuffet? Of misschien toch een BBQ? Het kan allemaal bij familierestaurant de Kar. Wil je wellicht een culinair buffet dan verzorgen wij dit ook voor je. Er is voor een ieder wat wils. Samen met jou en met jouw gasten gaan we ervoor zorgen dat het een geslaagd buffet wordt. Varken aan het spit?… regelen wij, mooie groten stukken vlees welke voor je worden aangesneden?… regelen wij. Zelfs als je lokale producten wil dan ben je bij ons op het goede adres, wij hebben mogelijkheden om vlees af te nemen van koeien en varkens die in een straal van 5 kilometer om familierestaurant de Kar hebben mogen grazen. Jij bedenkt het wij voeren het uit. Niets is ons te gek.

Warm/koud- buffet

Wat te denken van een heerlijk warm/koud buffet met bijvoorbeeld een visplateau met diverse vissoorten, rosbief met truffelmayonaise, maiskipfilet met provinciaalse jus. Een buffet met KARakter en steevast het meest gekozen bij ons. Als dat niet genieten wordt! Na dit buffet is het heerlijk afsluiten met een dessert van de Chef of een heerlijk dessertbuffet. De mogelijkheden zijn eindeloos en kan naar wens uitgebreid worden.

Vanaf € 22,95 per persoon

Naast dit normale warm koud buffet kunnen wij ook zorg dragen voor een buffet met thema of rondom een speciaal product. Bijvoorbeeld:

Stamppot buffet

Wat dacht je van een heerlijk buffet met 3 soorten stamppot en bijbehorende items zoals rookworst, speklappen en piccalilly. Fantastisch om van te genieten met je gezelschap tijdens de gure herfst en wintermaanden, In samenspraak bepalen we de soorten stamppotten

Vanaf € 22,50 per persoon

Sate buffet

Een saté buffet, een speciaal buffet welke gericht is op onze heerlijk kipsaté, met kippendijen in speciale ‘’in-house’’ ontwikkelde marinademix. Om je vingers bij af te likken.

Vanaf € 15,95 per persoon

BBQ buffet

Niet te vergeten ons BBQ-buffet, heerlijk voor op die zwoele zomerse avonden. Heerlijk samen met jouw gezelschap genieten op ons terras. Of je nu zelf gaat BBQ’en of dat je dat uitbesteed aan ons aan dit buffet zal het niet liggen. Wat te denken van heerlijke hamburgers, biefstuk en entrecotes? Wie wil dit nou niet.

Vanaf € 22,50 per persoon

Neem contact op met de kar!

Stel je vraag en wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

© 2024 Wegrestaurant De Kar | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Met Timm | Technische realisatie Sieronline B.V.