Bedrijfsborrels

Bedrijfsborrel en receptie

Bedrijfsfeesten en partijen, waar kan je dat nou beter laten organiseren dan familierestaurant de Kar. Borrels met KARakter noemen wij dat! Of je nu een fantastisch kwartaal hebt gedraaid, een super deal hebt gesloten, er een jubilaris is of omdat je jouw personeel wilt bedanken met een mooi feest of borrel. Familierestaurant de Kar is de ideale plek voor een (zakelijke) borrel nabij Apeldoorn. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes, jullie voor de gezellige avond waar nog lang over nagepraat wordt bij het koffieapparaat.

Met een volledig verzorgd bedrijfsfeest zorgen wij ervoor dat jullie ontspannen kunnen genieten van jullie avond. Goed voor het teamgevoel, en de onderlinge dynamiek. We hebben mogelijkheden van 40 tot 200 man en zijn door onze ligging goed bereikbaar voor zowel auto’s als fietsers.

Tevens bieden wij ook dag arrangementen aan. Denk aan een toffe activiteit in de regio met aansluitend een heerlijk buffet en afsluitend met een gezellige borrel. Niets is ons te gek en we denken graag met jullie mee!

Prijzen vanaf € 22,50 per persoon.

Neem contact op met de kar!

Stel je vraag en wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

© 2024 Wegrestaurant De Kar | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Met Timm | Technische realisatie Sieronline B.V.